HomeWinkelTroostattentiesDibondplaat met Wenswoorden ‘Voor Altijd In Ons Hart’ Blauw

Dibondplaat met Wenswoorden ‘Voor Altijd In Ons Hart’ Blauw

Productcode: M095601

55.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze tekst verwoordt de verbondenheid tussen de overledene en de nabestaanden. Wie je lief hebt zal altijd verder leven in jullie hart. De tekst biedt steun en troost op moeilijke momenten. Het is een gedenkteken dat bovendien de nadruk legt op wat er nog is en altijd zal zijn: liefde voor en herinneringen aan een dierbare. De kalligrafie op deze tekstplaat is sierlijk, warm en liefdevol. De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert.

De spreuk is gedrukt op hoogwaardige dibond. De tekstplaat kan in een interieur rechtop gezet worden in een houten of plexi sokkel. Je kan de tekst bij een foto of urne plaatsen. De tekstplaat kan niet alleen binnen maar ook buiten worden gezet. Met een stenen sokkel en lijm bevestig je de tekst bovendien op een grafsteen zonder dat deze kan worden gestolen.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Wil je dit zelf doen in je eigen handschrift, via deze link is de verfstift te bestellen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Blauw

Kleur

Blauw

Afmetingen (cm)

17 x 25 x 0,3

Materiaal

Dibond

Levertijd (dagen)

6