HomeWinkelTroostattentiesDibondplaat met wenswoorden ‘Zolang We Niets Vergeten Gaat Niets Verloren’ Taupe

Dibondplaat met wenswoorden ‘Zolang We Niets Vergeten Gaat Niets Verloren’ Taupe

Productcode: M095577

65.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Dit gedicht is van auteur en dichter Peter Verhelst. De dichter legt in deze tekst over afscheid de nadruk op herinneringen. Het zijn de herinneringen waarmee we over het overlijden heen iemand dichtbij ons houden. De letters zijn elegante tijdloze Romeinse kapitalen. De sobere letters laten vooral de tekst spreken en dragen op een sterke manier de troostende woorden.  De tekst is gedrukt op dibond, een hoogwaardig en UV-bestendig gerecycleerd plaatmateriaal.

Bij een overlijden kan deze rouwtekst eerst in de afscheidsdienst worden gebruikt, staand in een plexi sokkel. Later kan de tekstplaat op het graf worden geplaatst, in combinatie met een stenen sokkel. De tekst kan thuis bij een foto of urne worden geplaatst, als een warme aansporing om te blijven herinneren.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Wil je dit zelf doen in je eigen handschrift, via deze link is de verfstift te bestellen. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

grijs

Kleur

Grijs

Afmetingen (cm)

20 x 26 x 0,3

Materiaal

Dibond

Levertijd (dagen)

6