HomeWinkelTroostattentiesTroostkaars ‘Koester’ Grijs

Troostkaars ‘Koester’ Grijs

Productcode: M095575

48.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze theelichthouder met de gebeeldhouwde tekst ‘Koester’ is een warm en waardevol geschenk voor wie met afscheid wordt geconfronteerd. Je kan het geven aan wie een partner, kind, geliefde of vriend verloren heeft. De kaars in de steen is een theelicht (groot formaat, 6 cm diameter) van het merk Spaas. Deze theelichten geven een helder en natuurlijk licht. De kaars wordt meegeleverd en is nadien makkelijk te krijgen in de handel.

Je kan ervoor kiezen om de steen te laten personaliseren. Rond de kaars kan je één of twee namen en eventueel een datum laten toevoegen. Dit wordt op de steen geschreven met een zwarte stift. Tijdens je aankoop kan je dit doorgeven in het vak ‘bestelnotities’. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen.

De steen is er in twee uitvoeringen. De witte steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in dezelfde keramische gietsteen maar is nadien nog met de hand geschilderd waardoor er een contrast is tussen het grijze oppervlak van de steen en de witte letters. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

grijs

Kleur

Grijs

Afmetingen (cm)

11 x 19,5 x 3

Levertijd (dagen)

6